Become a
HP GeniuZ

Welkom bij het HP GeniuZ programma. Hier krijgen tech-talenten de kans om uit te groeien tot absolute experts die alles weten van de professionele Z-Workstations van HP. Als lid van deze exclusieve community van specialisten mogen zij zich dan ook GeniuZ noemen! Heb jij het in je om die rol ook binnen jouw reseller-organisatie te vervullen? Lees dan snel verder.

Heb jij het in je?

Als GeniuZ zorg jij voor het succes van het HP Z-portfolio. Je ziet de kansen in de markt, draagt bij aan marketingcampagnes, geeft presentaties en bent verantwoordelijk voor het volledige verkoopproces. Uiteraard kun je daarbij altijd rekenen op de kennis en ervaring binnen de GeniuZ community.

In twee jaar tijd vergroot je jouw kennis en perfectioneer je jouw sales skills. We zorgen voor persoonlijke begeleiding en bieden je de mogelijkheid om ervaring op te doen in binnen- en buitenland. Zo ken je straks echt alle ins en outs. Daarmee word jij hét aanspreekpunt voor collega’s, partners en klanten als het om HP workstations gaat.

Maak kennis
met Mitch

Mitch Hollaar is Sales Specialist Advanced Compute & Solutions bij HP. Hij vertelt je graag alles over het HP Z portfolio, het belang van het GeniuZ programma en de rol die jij daarin kunt spelen.

Mitch
Hollaar

Sales Specialist Advanced Compute & Solutions

Het GeniuZ programma in het kort:

Persoonlijke masterclass

Je leert professioneel spreken en presenteren voor groepen

Speciale
events

Je krijgt toegangskaarten voor HP en NVIDIA events

Product
demo’s

Je test de nieuwste HP Workstations als eerste bij jou op kantoor

HP GeniuZ

Als HP GeniuZ beschik je over unieke kennis en ben je lid van een exclusieve community

Schrijf je nu in

HP zoekt enthousiaste, creatieve en gedreven teamspelers, die zichzelf durven uit te dagen. Heb jij de juiste kennis, ervaring en motivatie om een succesvolle GeniuZ te worden? Werk aan je toekomst en haal het beste uit jezelf: schrijf je nu in!