We will make IT fit for everyone!

Buyitdirect streeft naar een passende IT oplossing voor iedereen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Dit willen we bereiken door iedereen mee te nemen in de ontwikkelingen binnen de IT sector. Zo houden we onze medewerkers altijd up-to-date met waardevolle kennis en we ondersteunen klanten met nieuwe oplossingen. Om dit te kunnen blijven doen staat de relatie met onze klanten, partners en collega’s altijd centraal.

Buyitdirect, sinds 2007 onderdeel van Bechtle AG, biedt een breed assortiment aan van meer dan 300.000 IT producten en spareparts van 380 verschillende fabrikanten. Niet alleen op het gebied van hardware is ons assortiment uitgebreid, ook op het gebied van software bieden we de belangrijkste box- en licentiecontracten aan.

Even voorstellen; Andreas Luckfiel

Andreas heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT sector en is een van onze specialisten op het gebied van HP workstations. Zijn ervaring beperkt zich niet alleen tot het verkopen van hoogwaardige systemen, hij werkt ook dagelijks met zulke High-End computers. Een van zijn hobby’s is fotografie. Deze ervaring en het werken met grafische applicaties op HP werkstations neemt Andreas mee in zijn adviezen aan de klant. Zoek je ondersteuning op het gebied van CAD stations? Ook hierbij kunnen we je van de juiste informatie voorzien. Andreas maakt deel uit van ons team van specialisten die je graag helpen bij het maken van slimme keuzes. Neem voor alle vragen op het gebied van HP workstations altijd even contact met ons op.

Algemeen telefoonnummer: +31 (0) 23 567 0814.

  • Adobe Gold
  • Autodesk
  • SolidWorks

Buyitdirect

Andreas Luckfiel
Workstation Specialist

Neem contact op