Get IT done.

Centralpoint is de grootste merkonafhankelijke IT-leverancier van de Benelux en specialist in IT-oplossingen voor organisaties, klein en groot. Wij zijn professionals voor professionals en zorgen dat je altijd en overal zorgeloos kunt werken met de beste technologie. Als HP Platinum Partner leveren wij jaarlijks vele workstations aan diverse organisaties. Hierdoor weten wij als geen ander welke workstation het beste bij jou past. Je kunt bij ons terecht voor uitgebreid advies, zodat je zorgeloos aan de slag kunt met de workstation die aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Vragen over andere hardware of oplossingen? Of het nu gaat over beveiliging, dataopslag, connectiviteit, mobiel werken, beheer of onderhoud en logistiek: voor elk IT-vraagstuk hebben wij een concrete oplossing. Jij en jouw IT staan bij ons centraal!

Wij zijn pas tevreden, als jij tevreden bent over onze oplossing.

Of je nou zelfstandig ondernemer bent of IT-specialist binnen een grote organisatie; Centralpoint zorgt ervoor dat je altijd beschikt over de beste technologie voor jouw organisatie. Wij adviseren je bij de keuze voor IT-oplossingen en zorgen dat het werkt. Dat klinkt simpel. En wij doen elke dag onze uiterste best om het voor jou zo simpel mogelijk te houden.

Wij doen waar wij goed in zijn, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent.

Niet voor niets zeggen we: Centralpoint. Get IT done.

  • Adobe Gold

Centralpoint

Aziz Gültekin
Workstation Specialist

Neem contact op