Makes IT work
for you!

IT FIRST is een volwaardige IT-partner en gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen, waaronder hardware, software en diensten. Wij leveren alles vanaf de werkplek tot aan het datacenter en de cloud.

Of het nu slechts gaat om een eenvoudige en snelle levering van jouw werkplek hardware en/of software, of om een van de meest complexe vraagstukken met betrekking tot jouw datacenter en software licenties, dan ben je bij IT FIRST aan het juiste adres.

Wij helpen je graag voorzien van advies, ontwerp, installatie, implementatie, migraties, project management, training, support- & beheer. Het beheer en support kunnen wij deels of zelfs volledig voor je uit handen nemen. We doen veel zelf, en waar nodig werken wij samen met onze vaste partners. Door onze expertise te bundelen, zijn wij in staat om een complete dienstverlening van A tot Z aan te bieden.

Onze IT professionals hebben een uitzonderlijke passie en drive voor IT, en staan altijd klaar om je te helpen adviseren bij de juiste keuze uit de verschillende technologische oplossingen. Wil je bezuinigen op ICT kosten door over te stappen op Thin Clients, organisatiegevoelige informatie op extra beveiligde servers onder te brengen of heb je vragen met betrekking tot storage? Geen probleem, wij helpen je!

  IT FIRST BV

  Jermaine Cordua
  Workstation Specialist

  workstations@itfirst.nl

  +31 (0)20 – 740 1506

  Neem contact op