Hardware (ver)kopen, het lijkt zo simpel.

Toch vergist menig IT manager zich in de keuze van de hardware. Look4IT is een specialist in hardware en weet precies wat er verkrijgbaar is in de markt, heeft kennis van lifecycles, roadmaps. We hebben een eigen magazijn waar we voorraad aan kunnen houden van veel bestelde items onze klanten zodat we bij spoedbestellingen zonder problemen dezelfde werkdag nog kunnen leveren.

Toch vergist menig IT manager zich in de keuze van de hardware.

Look4IT is een specialist in hardware en weet precies wat er verkrijgbaar is in de markt, heeft kennis van lifecycles, roadmaps. We hebben een eigen magazijn waar we voorraad aan kunnen houden van veel bestelde items onze klanten zodat we bij spoedbestellingen zonder problemen dezelfde werkdag nog kunnen leveren.

We zijn al vele jaren HP gold partner en hebben verschillende specialisaties in huis: HP Services specialist, HP thin Clients specialist en HP Daas specialist en natuurlijk HP workstations specialist.

Doen waar je goed in bent, daar geloven wij in.

Want naast hardware leveren, bieden wij ook diensten (op locatie) aan en door samen te werken met gerenommeerde diensten partijen kunnen wij het totaalpakket aanbieden met hetzelfde serviceniveau wat de klanten bij ons krijgen.

Denk aan tijdelijk op schaalbaar (technisch) personeel voor uitrollen van grotere aantallen(1000+) pc’s, notebooks of workstations voorzien van images en/of Asset tags, verpakkingsarm aanleveren, ect.

We hebben op deze manier de beschikking over de grootste magazijnen van Nederland waarbij we de meeste uitgebreide service kunnen aanbieden.

Waarom als klant genoegen nemen met minder? Look4IT, we know what to Look4.

  Look4IT bv

  Alex List
  Workstation Specialist

  a.list@Look4IT.nl

  010 4373 555

  Neem contact op