Dé specialist in Device Lifecycle Management oplossingen

Uw partner voor de gehele levenscyclus van uw IT-apparatuur. NEG ondersteunt al sinds 1993 organisaties bij de levering, (ver)plaatsing, afvoer en verwerking van IT-apparatuur. NEG richt zich op de complete levenscyclus van IT-apparatuur voor onderwijs, zorg, overheid en de zakelijke markt. Dit alles begint met een eerlijk advies bij de aankoop van nieuwe hardware. Persoonlijk contact en professionaliteit staan bij hoog in ons vaandel.

Niet alleen leveren wij PC’s en notebooks voor een normale kantooromgeving, ook hebben wij ruime ervaring op het gebied van Workstations, Servers, Thin Clients en Storage oplossingen. Naast de levering van hardware bieden wij alle ondersteuning bij de installatie en beheer van IT-omgevingen.

Bij verhuizingen en migraties verzorgen wij alle logistieke IT-diensten, zoals uitpakken van de assets, software image laden, turnkey plaatsing van de werkplek en afvoeren van de oude werkplek. Kortom: NEG-ITSolutions ontzorgt u bij de complete IT Lifecycle.

NEG-ITSolutions is naast hardware leverancier ook uw partner voor technische en logistieke IT-diensten. Uiteraard worden inname en verwerking diensten op een milieu verantwoorde manier uitgevoerd. Door het combineren van de verschillende stappen verhoogt u de efficiency en bespaart u ook op de vaak verborgen kosten.

Onze voordelen:

 • Persoonlijk contact met professioneel en gecertificeerd personeel.
 • Levering van het complete HP-portfolio.
 • Gegarandeerde inruilwaarde van hardware na 2 jaar.
 • Device as a Service (DaaS) Werkplek inclusief service voor vast bedrag per maand.
 • Gestructureerde afvoer en verwerking van IT-apparatuur.
 • Logistieke IT-diensten bij verhuizingen en migratie.

  Neg-ITSolutions

  Leendert van
  Houwelingen
  Workstation Specialist

  Neem contact op