OfficeGrip Hardware BV

Als zakelijke aanbieder houden we ons naast het leveren van IT producten met name bezig met het adviseren in oplossingen die aansluiten bij de specifieke eisen en wensen van uw organisatie. Onze ervaren inkopers zijn altijd bereid om te adviseren en ondersteunen bij het maken van de juiste keuze, zodat u verzekerd bent van de beste hardware-oplossing voor uw bedrijf.

Buiten IT-Hardware bieden onze collega’s van OfficeGrip al meer dan 15 jaar ondersteuning aan organisaties van A tot Z met hun IT-omgeving. Met behulp van Microsoft Cloud technologie, creëren zij een veilige, productieve en kostenefficiënte oplossing.

HP Workstation specialist

Met jarenlange ervaring hebben we een gedegen kennis opgebouwd van HP Workstations en hun toepassingen. We blijven up-to-date met de nieuwste HP Workstation-technologieën en bieden de juiste ondersteuning en service, zodat klanten kunnen vertrouwen op onze expertise voor hun bedrijf kritische processen.

Daarbij zorgt een goede relatie met onze leveranciers en toegang tot een groot netwerk van contacten binnen het IT landschap ervoor dat OfficeGrip Hardware de best mogelijke oplossing kan bieden voor de behoeften van uw organisatie.

Maximale prestaties, betrouwbaarheid en schaalbaarheid voor de juiste prijs staan hierbij centraal.

  OfficeGrip Hardware BV

  Matthieu van Beers
  Workstation Specialist

  inkoop@officegrip.nl

  +31884747477

  Neem contact op