Organisaties blijvend laten excelleren met toekomstgerichte IT-oplossingen.

Verwacht meer van Switch! Naast het feit dat u waarschijnlijk een goed advies en oplossing verwacht van een HP workstationspecialist gaat Switch verder. Een HP workstation is meer dan een product, het is een oplossing dat geld op moet leveren. Het moet uw organisatie ondersteunen en perfect bij uw behoeften aansluiten.

In de diversiteit aan Software, hardware en ICT oplossingen zorgen wij door middel van de juiste partners en eigen kennis en kunde voor een gedegen advies. Bij Switch kunt u naast advies over hardware of hardware projecten ook terecht voor een complete implementatie van workstations en overige ICT apparatuur in uw netwerk.

Met meer dan 100 gedreven medewerkers zorgen wij voor ontwerp, advies en levering, implementatie en onderhoud en beheer van uw ICT infrastructuur op basis van private / public cloud of bij u op locatie. Ons doel is ervoor te zorgen dat de continuïteit van uw bedrijfsproces gewaarborgd is en zo efficiënt mogelijk ingericht wordt.

Voor de levering van producten biedt Switch een webshop met afgesloten klantportaal waarin uw eigen producten worden aangeboden en gekoppeld kunnen worden aan een inkoopsysteem.

  • Adobe
  • Autodesk

Switch IT Solutions

Michel Brilhuis
Workstation Specialist

m.brilhuis@switch.nl

088 82 82 000

Neem contact op