HP ZBook Studio x360

De krachtigste convertible PC van HP

Geef uw creatieve proces opnieuw vorm met een veelzijdige laptop die u het nieuwste convertible ontwerp biedt en de professionele prestaties die u nodig hebt. Koop nu tijdelijk met 20% korting bij een van de HP Workstation specialisten.

Koop met 20% korting bij een partner

HP ZBook Studio x360

Makers

Een krachtige en veelzijdige oplossing voor uw creatieve workflow van de tekentafel en conceptualisering tot de uiteindelijke productie. Hij biedt de prestaties en nauwkeurige inktoplossing die u nodig hebt om onderweg te bewerken, kleuren te corrigeren en te retoucheren. En met het scharnier dat 360 graden draait kunt u snel overschakelen naar een andere modus om uw werk aan uw klanten te tonen.Adobe

Architecten

Het perfecte gereedschap voor iedere architect die binnen en buiten het kantoor werkt. Profiteer van de prestaties die u nodig hebt voor BIM’s en de mogelijkheid om blauwdrukken op de bouwplaats eenvoudig te bewerken en markeren.

Architecten

Productontwikkelaars

Uw end-to-endoplossing voor ontwerpworkflows: schets, conceptualiseer, modelleer en toon 3D-ontwerpen op één apparaat. Profiteer van waanzinnige, professionele prestaties zodat u naadloos aan de slag kunt met grote, complexe 3D-modellen. Maak vervolgens moeiteloos de overstap naar de fabrieksvloer om realtime bewerkingen aan te brengen.

Professionele prestaties in 360 graden

Gebruik een convertible laptop die is ontworpen om meerdere apps tegelijk snel en responsief uit te voeren. Bewerk probleemloos en zonder vertragingen afbeeldingen met een hoge resolutie met de NVIDIA®-videokaart en Intel® Core i7 processors.

Bekijk video

Bestel nu bij